Подови

Image
DOMINUS - Класичен паркет 9 CM
Должина: 450-1200 mm Ширина: 90 mm Дебелина: 14 i 21 mm, Модерен паркет за модерен дом. За сите прилики, секогаш врвен квалитет Dominus..
Image
REGIUS Масивен под
Должина: 600-2400 mm Ширина: 120-200 mm Дебелина: 14 i 21 mm Масивните дрвени подови REGIUS се карактеризираат со поголеми димензии кои ја исполнуваат секоја просторија со едноставно природно богатство.
Image
DUX Класиче паркет
Непогрешив избор на традиција и квалитет Класиче паркет DUX. Должина: 250-600 mm Ширина: 50-70 mm Дебелина: 14 i 21 mm.
Image
Готови паркети и подови REGIUS
Должина: 600-2400 mm Ширина: 120-200 mm (deb. 21 mm) Дебелина: 14 i 21 mm Готовиот паркет и под REGIUS фабрички се лакира и веднаш е спремен за употреба.
Image
Термо паркети и подови
Термо паркети и подови треба да се брусат и лакираат а готовите не. Процесот на термичка обработка, дрвот станува отпорно на вода и штетници, и бојата добива потемна нијанса. Термички обработеното дрво е финска иновативна технологија која дава поголем квалитет, и на вашиот дом ново ниво на елеганција.
Image
Купатила
Инсталацијата се врши со гумени лајсни меѓу ребрата кои не дозволуваат водата да влезе меѓу или под лајсните. Како апсолутен тренд во внатрешноста на домот, е поставување на под во областите каде што претходно тоа не се работеше - во тоалетот.
Image
Фабрика за паркет Ratković
Паркетот е главен производ во нашата понуда, а видови кои можат да се понудат се даб, јасен и буков паркет. Од високи перформанси, квалитет и природни материјали се создаваме пријатна атмосфера во просторот за живеење на нашите клиенти. Нашите производи на купувачите се синоним за сигурност и квалитет..