Бои лакови - Поликолори Maximapaints

Image
Maxipol
Maxipol еколошката боја за внатрешни ѕидни површини. Таа се карактеризира со екстремно белина, висока покриеност, парапропустливост и отпорни на суво триење. Таа е погодна за сликање на сите видови на сува и тврда површина: фино малтерисани вертикални и тавански површини, бетон, фибер-цементни површини и гипс табли. Maxipol MAXI може да биде обоено во боја или боја Maxifas и системот за MAXIMIX..
Image
MAXIDIS
MAXIDIS водоперива внатрешна дисперзиона боја на база на акрилни врзива. Добра лепливост на подлогата, има одлична покриеност, екстремни белина, и отпорност на пропустливост на пареа за да ги избрише влажна. Таа е наменета за заштита и декорација на внатрешни ѕидни површини: бетон, продолжен малтер, гас-бетон, азбест-цемент, иверица. MAXIDIS MAXI може да се нијансира со MAXI Color или Maxifas и системот за MAXIMIX..
Image
MAXIDIS F
MAXIDIS F е водоперива внатрешна дисперзиона боја на база на акрилни врзива високо отпорен на мувла и мувла. Добра лепливост на подлогата, има одлична покриеност, екстремни белина, и отпорност на пропустливост на пареа за да ги избрише влажна. Слој MAXIDIS F решава проблемот на мувла во влажни подрачја, како што се подрумот, кујна, бања, итн MAXIDIS F може да биде обоено во боја или боја MAXI Maxifas вклучени, а системот MAXIMIX..
Image
ULTRADIS
ULTRADIS е класифициран како прва класа квалитет на боја за внатрешни работи. Тој го претставува животната средина, дисперзија, високопокривна и водоперива боја, на база на акрилати. Таа има добра отпорност на загадување и висока пропустливост на пареа. Таа е наменета за заштита и декорација на внатрешни ѕидни површини: бетон, продолжен малтер, гас-бетон, гипс картон, иверица ... Достапна е во бела боја и како основа за нијансирање на MAXIMIX систем..
Image