Купатило под и паркет

Image
Klasa: Gal
Image
Klasa: Classic
Image
Klasa: Country
Image
Klasa: Country
		Како апсолутен тренд во внатрешноста на домот, е поставување на под во областите каде што претходно тоа не се работеше - во тоалетот.
 	  Инсталацијата се врши со гума која се става меѓу ребрата и која не дозволува водата да влезе меѓу или под лајсните, и им овозможува на паркетот да се '' 
 	  слегне'', како резултат на повлекување и пуштање во влагата, без последици, како што се кревање или koritavljenje на паркетот. Така поставен паркетот личи 
 	  на палубата на бродот, а освен во бањи може да се направи и во сите други области. При изборот на видот на дрвото се препорачува термо даб или термо јасен, кој 
 	  се најпогодни во нејзините својства поради зголемена отпорност на влага и димензионална стабилност, а како краен заштитен слој се обложува со масло. 
 	  Со инвестирањето во термални комори, го оплеменивме дрвото и му обезбедивме полесно и долгорочно примена во нови простории. 
 	  Бањите обложени со дрво, секако,добиваат една нова димензија и величественост и стануваат природна оаза во секој дом.